RON GOOS – visuele communicatie

Ron Goos is gevestigd in Rotterdam en gespecialiseerd in visuele communicatie met de nadruk op grafisch- en interactieontwerp. Grenzeloze creativiteit, passie en perfectie zijn de drijfveren.

Na z’n VWO-opleiding en de opleiding HTS Bouwkunde afgerond te hebben volgt hij nog enkele jaren een studie aan de Academie van Bouwkunst. Na een carrière van vijf jaar in de architectuur besluit hij in 1993 met een autodidactische educatie, een dosis lef en een ongekende drive zich volledig te richten op het grafisch ontwerp. Mede door uiteenlopende en jarenlange samenwerking met diverse reclamebureaus ontwikkelt hij een zeer brede kijk op het vakgebied. Dit fundament heeft er voor gezorgd dat hij nu voor allerlei typen klanten werkt, van jonge starters tot gerenommeerde bedrijven. Daarnaast vertegenwoordigt hij van 2000 tot 2005 samen met Ascon de Nijs het vormgeverscollectief ‘De Kaai’, dat gespecialiseerd is in de vormgeving van musea en tentoonstellingen.

Alle projecten zijn doordrongen van een strategisch concept dat voortkomt uit een intensief en avontuurlijk onderzoek met de klant. Dit zorgt ervoor dat het project niet alleen mooi en functioneel is, maar belangrijker nog: charismatisch, boeiend, onverwacht en betekenisvol. Hij ontwerpt voor diverse media en werkt ook graag samen met collega’s uit andere disciplines. Dit alles is onlosmakelijk verbonden met een plezierige en persoonlijke samenwerking, vanaf de kennismaking tot het uiteindelijke product.

Ron Goos

CEO